Германският жп оператор Deutsche Bahn ще възнагради най-верните си клиенти на

...
Германският жп оператор Deutsche Bahn ще възнагради най-верните си клиенти на
Коментари Харесай

Deutsche Bahn възстановява до 1000 евро на най-верните си клиенти

Германският жп оператор Deutsche Bahn ще възнагради най-верните си клиенти на фона на коронакризата, като им възвърне до 1000 евро от цената на абонаментните карти, осведоми в. " Ханделсблат ".

Притежателите на карти БанКард-100 (BahnCard-100), с които може да се пътува безкрайно в немската жп мрежа, ще получат най-голяма сума. Цената на тези карти е 3952 евро годишно за пътешестване във втора класа и 6685 евро за първа класа. По данни на жп компанията клиентите, които могат да се възползват от това предложение са 50 000.  

Собствениците на други абонаментни карти на Deutsche Bahn ще получат по-малки суми. За БанКард 25 (BahnCard-25) втора класа с цена 55,70 евро да вземем за пример ще бъдат възобновени 10 евро.

Възстановените средства ще бъдат под формата на ваучери за пътешестване, които ще са годни три години.

Deutsche Bahn отчете срив в броя на пасажерите от близо 90% поради рестриктивните мерки, наложени против разпространяването на ковид, и понижи връзките до далечни дестинации с към 25%. 

От продажбата на абонаментни карти компанията регистрира оборот от 50 млн. евро месечно, а постоянните клиенти са 40 до 45% от общия брой, уточни неин представител в края на май. 

Германският жп оператор очаква да получи финансова инжекция от 5 милиарда евро, с цел да оцелее в коронакризата, въпреки Еврокомисията към момента да не е одобрила помощта.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР